Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розміри місцевих податків і зборів та податкові пільги у 2023 році

3 січня 2023, 11:50
10507
0
Автор:
Реклама

ДПС на офіційному веб-сайті розмістила зведену інформацію про розмір та дату встановлення на відповідних територіях ставок місцевих податків і зборів. Також надано інформацію про встановлені податкові пільги .

Нагадаємо, що відповідно до вимог ст. 12 ПКУ сільські, селищні, міські ради та ради об'єднаних територіальних громад, в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів та подають їх копії до контролюючих органів за місцезнаходженням об'єктів оподаткування (в якому перебувають на обліку платники відповідних місцевих податків і зборів).

Готуєте звітність? Шукайте рекомендації в LIGA360. Замовте LIGA360 прямо зараз, щоб економити робочий час.

Зведена інформацію про розмір та дату встановлення на відповідних територіях ставок місцевих податків і зборів, а також про встановлені податкові пільги наведена у розрізі областей:

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 15 січня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.

Про важливі показники на 2023 рік читайте в матеріалі «Зміни для ФОПів, роботодавців і працівників у 2023 році».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини