Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затвердили оновлену форму платіжки для бюджетних установ

Реклама

Мінфін скоригував норми порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, а також порядків казначейського обслуговування державного бюджету за витратами та небюджетних рахунків клієнтів. Йдеться про наказ Мінфіну від 13.12.2022 р. № 430.

Зокрема, затверджено форму платіжної інструкції та пояснення щодо заповнення платіжної інструкції, оформленої в паперовій або електронній формі.

Платіжні інструкції подаються до органів Казначейства в паперовій або електронній формі.

Передбачено, що розпорядники бюджетних коштів (одержувачі бюджетних коштів) подають платіжні та інші документи до органів Казначейства в паперовій формі разом із електронним носієм інформації, на якому записано файли проектів цих документів.

Платіжна інструкція, яка подана в електронній формі та не прийнята до виконання, повертається засобами системи Казначейства з накладанням кваліфікованого електронного підпису із зазначенням причини її повернення без виконання.

Зміни та нововведення щодо подання податкової звітності у 2023 році - знайдете у LIGA360:Бухгалтер. А модуль "Податки-2023" допоможе бути в курсі численних змін, що відбуваються цього року в податковому законодавстві України. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини