Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 20 тисяч євро для українських ФОПів і малих підприємств – гранти німецького уряду

25 січня 2023, 09:15
1530
0
Автор:
Реклама

Понад 300 мікро- та малих підприємств, що постраждали внаслідок воєнних дій на території України, отримають гранти на відновлення в межах реалізації проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу». Про це інформує Мінреінтеграції.

Мікропідприємства мають можливість отримати одноразові гранти на суму до 4500 євро, малі підприємства - до 20 000 євро, підприємства-стартапи - до 7500 євро. Так, у межах першого конкурсу на отримання грантів проект підтримав 62 мікро- і 39 малих підприємств у Закарпатській, Львівській, Київській, Чернігівській і Сумській областях. У межах другого конкурсу було відібрано 188 мікро- і 36 малих підприємств з тих же областей, а також з Івано-Франківщини, Тернопільщини й Полтавщини.

Згідно з проектом заплановано оголосити конкурс на постійній основі цієї весни. З попередніми умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланнями:

- для мікропідприємств,

- для малих підприємств.

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини