Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яким підприємствам податківці видають довідки для визнання критично важливими під час війни

20 лютого 2023, 14:20
1903
0
Автор:
Реклама

Пресслужба Державної податкової служби України нагадує, що Постановою № 76 затверджено Порядок та критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. Як відомо, таке визначення необхідне для бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час.

Для отримання інформації про загальну суму податків, зборів, платежів, нарахованих, утриманих та сплачених до державного і місцевих бюджетів, крім митних платежів, протягом звітного податкового року, та відсутність заборгованості із сплати єдиного внеску, підприємству необхідно звернутися письмово в довільній формі до територіального органу ДПС за основним місцем обліку.

Територіальний орган ДПС у терміновому порядку надає інформацію, визначену підпунктом 1 та 5 пункту 2 Порядку та критеріїв:

- за платником в цілому по Україні;

- за період, який розпочинається 01 січня 2022 року і закінчується 31 грудня 2022 року.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини