Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозвіл на працю іноземців видається виключно на паперовому бланку

Реклама

Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на території України видають в паперовій формі - пояснили в Державному центрі зайнятості.

Зразок бланка дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні та його технічний опис затверджено постановою КМУ від 24.01.2023 р. № 68 і цей бланк є паперовим аркушем форматом А5

Починаючи із 10 лютого 2023 року діє постанова КМУ від 13.01.2023 р. № 111, якою затверджено перелік публічних послуг, результати надання яких оформлюють виключно в паперовій формі. Цим Переліком встановлено, що результат публічної послуги “Видача, продовження дії, внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства” оформлюється саме в такій формі.

Також зазначеною постановою затверджено й Перелік публічних послуг, які надають на підставі заяви (звернення, запиту), поданої виключно в паперовій формі. До цього переліку теж належить публічна послуга “Видача, продовження дії, внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства”.

Переглядайте публікації з цього питання:

- Нова форма дозволу на працю іноземців;

- Дозвіл на працю іноземців по-новому.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини