Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Річниця повномасштабного вторгнення – чи будуть навчальні заклади працювати дистанційно

22 лютого 2023, 10:05
729
0
Автор:
Реклама

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку повномасштабної війни Росії проти України, звернувся до начальників Київської міської військової адміністрацій та ОВА, керівників закладів освіти з рекомендацією здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого 2023 року в дистанційному форматі. Відповідний лист надіслано керівникам відомств та установ.

Водночас Департамент освіти та науки м. Києва повідомив: у період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи. В усіх школах дистанційне навчання організоване як паралельний процес, тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання дистанційно. «Треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі, а це значить, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого», - заявили в Департаменті.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини