Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Одна електронна печатка на всіх ПРРО: чи можливо

Реклама

В ДПС пояснили, чи можна використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю. Відповідь - в роз'ясненні ДПС із категорії 109.20 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Суб'єкт господарювання може використовувати одну печатку на всіх програмних РРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю, якщо такі програмні РРО не потребують задіяння касирів.

Коли ж при використанні програмних РРО задіяні касири, то для кожного такого програмного РРО необхідно створити окрему печатку.

Адже користувачі електронних довірчих послуг зобов'язані, зокрема, забезпечувати конфіденційність та неможливість доступу інших осіб до особистого ключа та невідкладно повідомляти надавача електронних довірчих послуг про підозру або факт компрометації особистого ключа (ч. 2 ст. 12 Закону України "Про електронні довірчі послуги" від 05.10.2017 р. № 2155-VIII).

Також читайте:

- Інтернет-торгівля: розрахунки через РРО/ПРРО;

- Якщо під час війни неможливо зареєструвати ПРРО: чи можна торгувати підакцизними товарами;

- Через відсутність світла відсутні Z-звіти на РРО або ПРРО: чим підтвердити, щоб уникнути відповідальності.

Читайте усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини