Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З’явився новий спосіб перевірки статусу будівельних документів – Мінінфраструктури

9 березня 2023, 09:15
753
0
Автор:
Реклама

На порталі Дія запущено електронний кабінет «Моє будівництво». В ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подачі, в яких користувач вказаний як Замовник будівництва. З допомогою нового інструменту можна подивитися коротку інформацію про кожен документ та статус його розгляду органами будівельного контролю. Про це повідомило Міністерство інфраструктури України.

У кабінеті доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Відтоді було подано 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг.

Хто може скористатись кабінетом? Фізичні та юридичні особи. Зробити це вони зможуть, скориставшись електронним цифровим підписом - КЕП чи ДІя. Підпис.

Як було раніше? Особа, яка подавала документи в паперовому вигляді і не хотіла окремо реєструватись в ЄДЕССБ, змушена була просити ЦНАП чи орган будівельного контролю перевірити статус документа.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини