Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін затвердив форму рішення про митну вартість товарів, які переміщують (пересилають) громадяни

Реклама

Наказом Мінфіну від 07.02.2023 р. № 62 затвердив форму рішення про визначення вартості товарів, що переміщуються (пересилаються) громадянами через митний кордон України, для цілей нарахування митних платежів.

Рішення про визначення вартості товарів, що переміщуються (пересилаються) громадянами через митний кордон України, для цілей нарахування митних платежів (далі - Рішення) формується та реєструється автоматизованою системою митного оформлення в автоматичному режимі та заповнюється посадовою особою митного органу шляхом внесення або вибору інформації. Таке рішення друкується для подальшого вручення декларанту або уповноваженій ним особі. При цьому будь-які виправлення інформації на паперовому носії забороняються.

Однак до початку впровадження відповідного програмного забезпечення використовуватиметься паперова форма рішення, але за формою, затвердженою цим наказом. Це рішення реєструється в електронному журналі, форму якого визначає Держмитслужба, та роздруковується у двох примірниках, один з яких вручається декларанту, інший - зберігається у справах митного органу.

Бухгалтерська майстерність + інструменти LIGA360 = максимум ефективності. Контролюйте зміни законодавства, знаходьте алгоритми дій для роботи, зменште рутинне навантаження завдяки сервісам для бухгалтерів. Дізнайтеся більше переваг LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини