Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження рішення про блокування податкової накладної: який термін відведено

31 березня 2023, 14:20
5441
0
Автор:
Реклама

Скарга подається в електронній формі протягом 10 робочих днів з наступного дня після набрання чинності рішенням комісії регіонального рівня про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування. Про це відзначено у роз'ясненні ДПС із категорії 101.08 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Скарга щодо рішення про відмову в реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - Скарга) подається платником ПДВ у строки, визначені ст. 56 ПКУ, з наступного дня після набрання чинності рішенням комісії регіонального рівня.

Згідно з п. 5 Порядку Скарга подається платником ПДВ в електронній формі засобами електронного зв'язку з урахуванням вимог Закону № 851, Закону № 2155 та Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого Наказом № 557

Радимо ознайомитись також із матеріалом «Блокування ПН/РК: черговий update від Кабміну».

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини