Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжбанківські платіжні операції із 1 квітня перейшли на режим 24/7 на базі стандарту ISO 20022

Реклама

Починаючи із 1 квітня 2023 року працює нове покоління Системи електронних платежів НБУ - інформує банківський регулятор.

Тепер система функціонує на базі міжнародного стандарту ISO 20022 та доступна для міжбанківських платежів 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Завдяки стандарту ISO 20022 можливі уніфікація платіжних повідомлень, створення єдиних правил їх заповнення і оброблення, розширення реквізитного складу додатковими полями та структурованою інформацією. Це сприятиме ще більшій автоматизації та пришвидшенню оброблення платіжних операцій, підвищенню рівня обслуговування учасників СЕП та їхніх клієнтів.

Також система працює в режимі 24/7, що передбачає цілодобове виконання міжбанківських платіжних операцій без призупинення роботи системи та миттєвий перехід від поточного до наступного календарного дня.

Бухгалтерська майстерність + інструменти LIGA360 = максимум ефективності. Контролюйте зміни законодавства, знаходьте алгоритми дій для роботи, зменште рутинне навантаження завдяки сервісам для бухгалтерів. Дізнайтеся більше переваг LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини