Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліміт каси дозволяється перезатвердити: ДПС назвала умови

Реклама

Про можливість підприємства перезатвердити вже встановлений ліміт каси та строки здавання готівкової виручки (готівки) розповіли в Головному управлінні ДПС у м. Києві.

Податківці відсилають до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління НБУ від 29.12.2017 р. № 148.

Установлений ліміт каси та строки здавання готівкової виручки (готівки) можуть переглядатися у зв'язку із змінами законодавства України або за наявності відповідних обставин (зміни в надходженнях/видатках готівки, внутрішнього трудового розпорядку/графіків змінності тощо).

Документи (нормативно-правові акти, внутрішні документи (розрахунки) установи/підприємства, затверджені (підписані) керівником або уповноваженою ним особою), на підставі яких переглянуто ліміт каси, строки здавання готівкової виручки (готівки), додають до відповідних наказів (розпоряджень), договорів банківського рахунку установи/підприємства.

Також не оминайте увагою публікації:

- Новації касового обліку;

- Електронні касові документи: порядок оформлення й обігу.

Безліч переваг для бухгалтерів - єдине рішення LIGA360. Відповіді податкової, вебінари на "гарячі теми", розсилки з новинами та аналітикою, актуальні форми звітності. Замов LIGA360 прямо зараз, щоб зробити роботу зручнішою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини