Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд скасує застарілі та непотрібні норми, які заважають розвиватися українському бізнесу

12 квітня 2023, 10:45
524
0
Автор:
Реклама

Міністерство економіки планує скасувати частину інструментів державного регулювання у 2023 році. Про це під час заходу «NV Діалоги про бізнес. Війна та майбутнє» заявила Юлія Свириденко, перша віцепрем'єр-міністр, міністр економіки України.

«Ми займатимемося не лише спрямуванням коштів на покриття бюджетного дефіциту та отримання військової допомоги, але й продовжуватимемо у цьому році дерегуляцію», - заявила Свириденко.

За її словами, уряд буде надалі скасовувати застарілі, непотрібні норми, які заважають сьогодні розвиватися українському бізнесу та переводити їх у діджитал формат.

Раніше Кабміну рекомендували скасувати значну частину інструментів державного регулювання зі сфер, формування політики у яких здійснює Мінекономіки.

Усього пропонується скасувати 47% ліцензій і дозволів для бізнесу. Відповідне рішення було ухвалено на першому засіданні МРГ з дерегуляції 26 січня 2023 року.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини