Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За незаконний перетин кордону під час війни будуть запроваджені законом обмеження в правах – міністр

26 травня 2023, 13:40
1127
0
Автор:
Реклама

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв'ю для РБК-Україна розповів про обіг зброї, розмінування, складнощі в евакуації дітей і нову систему отримання водійського посвідчення. Зокрема, його запитали що робити з людьми, які незаконно перетнули під час воєнного стану, кордон і потім повернуться додому. Міністр відповів: «На сьогоднішній день таких правил і обмежень не встановлено, але я думаю, що по закінченню війни держава зробить все для того, щоб кожному громадянину нагадати, що він робив під час війни. Маю на увазі тих, хто нелегально перейшов кордон».

Він уточнив, що це буде закон, який спільно підготують Кабмін та народні депутати.

Ігор Клименко додав: «Яким чином поводитись з нашими громадянами, які порушили закон вже один раз? Вони мають відповісти за порушення закону. Я думаю, кожен громадянин цього хоче і зрозуміє державу, якщо будуть якісь обмеження щодо подальшого пересування цих громадян як мінімум за кордон».

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини