Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦПФР затвердила порядки очних та електронних загальних зборів акціонерів

Реклама

Порядок скликання та проведення очних загальних зборів акціонерів затверджений рішенням НКЦПФР від 02.06.2023 р. № 596, а електронних загальних зборів акціонерів - рішенням НКЦПФР від 02.06.2023 р. № 595.

Очні загальні збори акціонерів передбачають спільну присутність акціонерів (їх представників) у день і час проведення загальних зборів акціонерів у місці їх проведення для обговорення та прийняття рішень з питань порядку денного. Кожний акціонер має право взяти участь в очних загальних зборах шляхом електронного заочного голосування засобами авторизованої електронної системи.

У свою чергу електронні загальні збори не передбачають спільної присутності на них акціонерів (їх представників) та проводяться виключно шляхом електронного заочного голосування акціонерів з використанням авторизованої електронної системи.

Замовте LIGA360 для бізнесу на вигідних умовах. Підключіть до 10 працівників за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Забезпечте ключові ролі в команді - керівників, юристів, бухгалтерів, HR - інструментами та інформацією для ухвалення рішень. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини