Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На посаду охоронця з 21 червня можуть претендувати лише ті, кого не можуть мобілізувати

23 червня 2023, 10:50
2401
1
Автор:
Реклама

Зміни до Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності, внесені Постановою №341, набрали чинності 21 червня.

Так, перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії, доповнено відомостями про проходження особою служби у військовому резерві або перебування її у військовому оперативному резерві територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військової частини), що зазначені у військовому квитку, контракті, довідці з територіального центру комплектування та соціальної підтримки (додається копія відповідного документа), крім осіб, які не підлягають призову під час мобілізації.

Також зазначені відомості ліцензіат зобов'язаний тепер отримувати від кандидатів при прийняття на роботу до суб'єкта охоронної діяльності.

Таким чином надалі працевлаштуватися до суб'єктів охоронної діяльності зможуть винятково особи, які перебувають у військовому резерві та мають відстрочку від призову, або не підлягають призову за мобілізацією. Інакше під загрозою опиняється отримання ліцензії на здійснення охоронної діяльності:

Водночас зміни не вимагають від тих, хто вже отримав указану ліцензію, звітувати про відповідність наявного персоналу таким вимогам.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини