Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта з 1 липня підвищила тарифи на відправлення по Україні та за її межами

5 липня 2023, 10:55
480
0
Автор:
Реклама

Із 1 липня АТ «Укрпошта» збільшила тарифи на відправлення по Україні та за її межами. Як передає Укрінформ, про це компанія повідомила у пресрелізі: «Починаючи з 1 липня, «Укрпошта» змушена частково переглянути вартість відправлень по Україні та за її межами. Згідно з новими тарифами, вартість доставлення відправлень «Укрпошта Експрес» збільшиться у середньому на 10 грн для пересилання в межах однієї області та на 8 грн для пересилання в межах всієї країни».

На послуги «Укрпошта Стандарт» середнє підвищення становить 7 грн на доставку по Україні, а в межах окремої області - 10 грн.

Також на 5 грн зросте вартість послуги «Укрпошта Документи» та вартість кур'єрського забору або доставки.

Крім того, починаючи з 1 липня, внесені зміни у вартість на доставку «дрібних пакетів рекомендованих» на всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини