Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усі військовозобов’язані будуть постійно проходити обов’язкові навчання – прем’єр-міністр

7 липня 2023, 10:10
1695
0
Автор:
Реклама

Україна після завершення війни відмовиться від призову в армію у тому вигляді, як він існував до війни. Про це прем'єр Денис Шмигаль заявив на зустрічі членів уряду та представників ЗСУ.

«Після завершення війни Україна відмовиться від призову в тому вигляді, як він існував до війни. Основою нашої оборони стане професійна армія. Одночасно буде створено два компоненти резерву. Всі військовозобов'язані будуть постійно проходити обов'язкові навчання за визначеними військовими спеціальностями», - заявив очільник уряду. Він підкреслив, що Україна має завершити перехід Сил безпеки та оборони на стандарти НАТО в усіх аспектах - від техніки та зброї до планування і аналізу.

«Ще один компонент Нової української армії - це розвиток ВПК. Україна вже активно нарощує виробництво зброї та техніки. Більше того, запускаємо нові програми та проєкти. Приватний бізнес має стати повноцінним партнером держави у воєнно-промисловому комплексі. Буде створена нова система оборонних закупівель, яка включатиме активну взаємодію з міжнародним партнерами та довгострокове бюджетне планування», - зазначив прем'єр.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся Business Help від LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Тільки зараз на акційних умовах.

Читайте також:

- Працівник повернувся з військової служби: як надати відпустку або виплатити компенсацію;

- Компенсація за відпустку мобілізованому працівнику.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини