Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено список лікарів, які можуть формувати лікарняні

Реклама

МОЗ наказом від 05.06.2023 р. № 1012 затвердив зміни Порядків формування та видачі медичних висновків про народження та медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я.

Тож право формувати медичні висновки про тимчасову непрацездатність відповідної категорії в Реєстрі мають лікуючі лікаря, які перебувають на лікарських посадах згідно з переліком, наведеним у додатку 1, та які мають лікарські спеціальності згідно з переліком, наведеним у додатку 2.

В цих додатках наведені назви лікарської посади та лікарської спеціальності, а також відмічено, які з категорії медичний висновок про тимчасову непрацездатність вони можуть формувати.

Також вказано, що право формувати медичні висновки про народження мають лікарі, які мають лікарські спеціальності:

- акушерство і гінекологія;

- неонатологія;

-педіатрія,

- та перебувають на лікарських посадах:

- завідувач;

- заступник з числа лікарів (генерального директора, директора, головного лікаря, головного державного санітарного лікаря, начальника, завідувача);

- лікар-педіатр;

- лікар-акушер-гінеколог;

- лікар-педіатр-неонатолог.

Усі потрібні документи - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини