Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Імпорт товарів у період воєнного стану – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

18 липня 2023, 16:40
261
0
Автор:
Реклама

У період воєнного стану потреба в імпорті товарів посилилась, оскільки певну вітчизняну продукцію з об'єктивних причин доводиться заміщати імпортними товарами. До того ж доводиться ввозити особливі товари енергетичного та іншого оборонного призначення. Водночас у такий нелегкий для нашої країни час валютне регулювання має особливий порядок, та й "валютні" правила змінюються. Тож про все дізнавайтесь у темі номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Під час складання Податкового розрахунка за ІІ квартал 2023 року для багатьох бухгалтерів актуальними є питання щодо відображення виплат працівникам та інших даних у зв'язку зі щорічними відпустками. Тож ми розглянули практичні ситуації щодо заповнення окремих додатків Податкового розрахунка стосовно працівників, яким надано відпустку.

Традиційно свіжий номер нашого видання містить і коментарі до важливих законодавчих змін і роз'яснень контролерів, а також відповіді на ваші запитання.

І, звісно, усе це в межах нашого правила: кожен читач має знайти для себе щось корисне.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БЮДЖЕТ

ПІДПРИЄМЕЦЬ

УРОКИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини