Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено порядок ведення реєстру аудиторів та аудиторських компаній

Реклама

Наказом Мінфіну від 19.06.2023 р. № 329 викладено в новій редакції Порядку ведення Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності.

Реєстр складається з таких розділів:

1) аудитори;

2) суб'єкти аудиторської діяльності;

3) суб'єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності;

4) суб'єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Для внесення інформації до Реєстру заявник подає до Інспекції через електронний кабінет відповідну заяву за формою, затвердженою Радою нагляду за аудиторською діяльністю Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю.

У разі змін у реєстровій інформації (крім інформації про проходження аудитором безперервного професійного навчання) аудитор протягом 30 календарних днів, а суб'єкт аудиторської діяльності протягом 10 календарних днів з того дня, коли відбулись зміни, зобов'язані подати через електронний кабінет до Інспекції за формою, затвердженою Радою нагляду, відповідну інформацію (зміни) для її внесення до Реєстру.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини