Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінреінтеграції вказало на заборону відключення від електрики певних продавців продуктів харчування

10 серпня 2023, 16:20
486
0
Автор:
Реклама

Не можна відключати від електроенергії суб'єктів господарювання, які забезпечують продовольством населення деокупованих територій - про це заявили у Мінреінтеграції.

Річ у тім, що останнім часом до Мінреінтеграції надходять звернення від обласних військових адміністрацій щодо ризиків відключення від електропостачання торгових мереж, які поновили роботу на деокупованих територіях. У тому числі продовольчих магазинів, які забезпечують населення продуктами харчування та речами першої необхідності.

Мінреінтеграції наголошує - забороняється відключення споживача без погодження відповідною військовою адміністрацією, якщо споживач забезпечує роботу зокрема:

- об'єктів критичної інфраструктури;

- інших об'єктів, визначених відповідною військовою адміністрацією, у тому числі тих, які використовуються для надання життєво важливих послуг для населення, задіяні у сфері забезпечення продуктами харчування, лікарськими засобами, споживчими та побутовими товарами.

З метою забезпечення безперервної роботи продовольчих магазинів, які поновили роботу на деокупованих територіях, Мінреінтеграції пропонує обласним військовим адміністраціям визначити перелік таких об'єктів.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини