Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запущено е-кабінет виробника будівельної продукції – які переваги

14 серпня 2023, 15:53
382
0
Автор:
Реклама

В Єдиній державній електронній системі будівництва (ЄДЕССБ) з‘явився електронний кабінет виробника будівельної продукції. Він дозволяє скласти декларацію показників будівельної продукції. Про це повідомили у Міінфраструктури та Мінцифри.

Тепер виробники можуть самостійно декларувати вид будівельної продукції (вікна, двері, арматура та її характеристики, зокрема: розміри, форма, конфігурація, тощо). Цим декларуванням виробники підтверджують відповідність продукції вимогам законодавства.

Перевірку задекларованих показників та характеристик будівельної продукції здійснює орган державного ринкового нагляду - Державна інспекція архітектури та містобудування України. Експлуатаційні характеристики будівельної продукції та вимоги щодо їх підтвердження визначені у національних стандартах, які є ідентичними гармонізованим європейським стандартам.

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Всю інформацію щодо роботи з функціоналом кабінету можна знайти в спеціальному чаті чи за електронною поштою щодо проблем роботи функціоналу: support@e-construction.gov.ua.

«Для громадян це можливість в одному місці отримати доступ до даних про якість та показники будматеріалів, які можуть використовуватись в межах програми єВідновлення», - розповіла голова парламентського Комітету з питань організації держвлади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк.

Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини