Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кошторисна документація щодо об'єктів будівництва буде доступна на порталі ЄДЕССБ

22 серпня 2023, 13:15
400
0
Автор:
Реклама

Кошторисна документація щодо об'єктів будівництва буде доступна на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Йдеться про об'єкти, які будуються за державні чи публічні кошти. Про це повідомили Мінгромад і Мінцифра.

Така можливість стала доступною завдяки

Публічний доступ до кошторисної документації дозволить громадськості та зацікавленим сторонам перевіряти, як використовуються публічні кошти в будівельних проектах.

Раніше на порталі була доступна лише загальна інформація про вартість робіт. Тепер всі охочі зможуть ознайомитись із деталізованим кошторисом та прослідкувати, як використовуються кошти.

Переглядати кошториси можливо до тієї проектної документації, яка завантажена до системи після оновлення функціонала. Для отримання деталей, зокрема файлів кошторисів у PDF-форматі чи за наявності машинозчитуваному форматі, слід перейти за посиланням.

На Порталі ЄДЕССБ, зокрема, можна переглянути мапу будівництва, відомості по конкретним об'єктам. Окрім цього, Портал дозволяє самостійно перевіряти статус та результати розгляду поданих до Державної інспекції архітектури та містобудування документів.

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини