Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін оновив перелік органів ліцензування

31 серпня 2023, 11:55
362
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 25.08.2023 р. № 912 вніс зміни до переліку органів ліцензування. Відповідне рішення ухвалено урядом з метою приведення переліку органів ліцензування та видів господарської діяльності, що ліцензуються, у відповідність до законодавства, зазначили у Мінекономіки.

Міністерство економіки України виключать з переліку, як орган ліцензування господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Визначено НКЦПФР ліцензіатом за видом господарської діяльності «професійна діяльність на ринках капіталу та організованих товарних ринках», а для Національної ради з питань телебачення і радіомовлення уточнено вид господарської діяльності у сфері медіа.

Для Міндовкілля уточнено вид господарської діяльності «виробництво особливо небезпечних хімічних речовин, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України».

Усі потрібні документи - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

- З 25 серпня поновлено строки надання адміністративних послуг і видачі документів дозвільного характеру

- Орендодавцеві повертають авто з відшкодуванням використаного пального - чи потрібна ліцензія на роздрібну торгівлю пальним?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини