Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як перевірити сплату ЄСВ роботодацем онлайн

1 вересня 2023, 10:15
5021
0
Автор:
Реклама

У ПФУ повідомили про те, що перевірити, чи сплачує роботодавець за відповідних працівників страхові внески, можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”.

Для цього застрахованій особі потрібно здійснити наступні дії:

Крок 1. Зайдіть на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Крок 2. Увійдіть в свій особистий кабінет, авторизувавшись зручним для вас способом: за допомогою кваліфікаційного електронного підпису (КЕП), Дія.Підпис, системи GOV.ID або за логіном і паролем, який можна отримати в сервісному центрі територіального органу ПФУ.

Крок 3. В особистому кабінеті оберіть розділ «Мій страховий стаж», щоб перевірити, скільки ви набули страхового стажу. У цьому розділі відображаються відомості щодо страхового стажу за період з 1 січня 2004 року.

Крок 4. Зайдіть в розділ «Моя заробітна плата», щоб побачити суми заробітної плати (доходу), на яку нараховано єдиний соціальний внесок (ЄСВ).

За потреби на вебпорталі ПФУ ви можете замовити довідки ОК-5 або ОК-7 та отримати їх в паперовому чи електронному вигляді (за бажанням).

Не витрачай час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини