Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 11 вересня можна зареєструватися для проходження сертифікації внутрішніх аудиторів

1 вересня 2023, 12:30
282
0
Автор:
Реклама

Міністерство фінансів України інформує, що розпочало прийом заяв реєстрації для проходження сертифікації працівників підрозділів внутрішнього аудиту державних органів.

Реєстрація триватиме до 11 вересня 2023 року включно. Бажаючі взяти участь у проходженні національної сертифікації та складанні іспиту повинні надати до Міністерства фінансів України пакет документів. Датою подання документів є дата їх реєстрації в Мінфіні.

Зазначені документи потрібно надсилати через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади, а у разі неможливості - у паперовому вигляді на адресу Міністерства фінансів.

Кваліфікаційний іспит буде проведено Сертифікаційною комісією у письмовій формі відповідно до погодженого графіка проведення сертифікації, який буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінфіну не пізніше ніж за 2 місяці до початку іспиту.

Із презентаційними матеріалами щодо механізму проведення сертифікації внутрішніх аудиторів можна ознайомитися за посиланням.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини