Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 вересня змінено правила щодо перетину кордону — рішення Кабміну

4 вересня 2023, 11:19
5498
0
Автор:
Реклама

1 вересня на засіданні Кабінету Міністрів України було ухвалено постанову «Про внесення змін до пункту 213 Правил перетинання державного кордону громадянами України». Про це повідомили на Урядовому порталі.

Вона передбачає надання права перетинати державний кордон під час воєнного стану студентам або курсантам, які здобувають освіту за авіаційними спеціальностями, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період відповідно до ст. 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та які потребують практичної льотної підготовки в іноземних закладах освіти або в авіаційних школах у зв'язку із закриттям повітряного простору України.

Отже, завдяки цій постанові матимуть змогу перетинати державний кордон під час воєнного стану громадяни, які здобувають освіту за авіаційними спеціальностями та не підлягають призову на військову службу під час мобілізації.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини