Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати дублікат ліцензії

Реклама

Пам'ятаємо, що деякі види діяльності потребують ліцензування і така діяльність вважається законною лише при наявності чинної не протермінованої ліцензії.

Так, Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що відповідно до ст. 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовується в електронних сигаретах, та пального» №481/95-ВР від 19.12.1995 року, на території України оптова та роздрібна торгівля алкоголем, тютюновими виробами, рідинами для е-сигарет та пальним (а також зберігання пального!) можлива лише за наявності у господарюючих суб'єктів ліцензії. Це стосується також іноземних підприємств, що діють через свої зареєстровані постійні представництва в Україні.

Якщо сталась халепа і ліцензію було пошкоджено або втрачено, то можна отримати її дублікат. Для цього необхідно подати заяву до органу, який видав ліцензії, тобто до Головного управління ДПСУ за місцем торгівлі, а також сплатити до бюджету 780 грн. Як результат, за три дні маєте можливість забрати дублікат втраченої чи пошкодженої ліцензії.

Наголошуємо, що строк дії дубліката ліцензії відповідає строку дії, зазначеного у втраченій або пошкодженій ліцензії і не може перевищувати його.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини