Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкоригують Положення про реєстрацію фізосіб у Держреєстрі фізосіб – платників податків

20 вересня 2023, 16:20
773
0
Автор:
Реклама

ДПС України повідомляє про оприлюднення проєкту наказу Мінфіну «Про внесення зміни до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків». Проєкт розроблено для того, щоб Положення відповідало постанові КМУ № 853 «Деякі питання надання комплексної електронної публічної послуги «єМалятко» від 11.08.2023 р.

Проєктом наказу пропонується внести зміни до першого абзацу п.1 р. XIV Положення. А саме, слова «комплексної послуги «єМалятко» замінити на «комплексної електронної публічної послуги «єМалятко», як у Порядку надання комплексної електронної публічної послуги «єМалятко», що затверджений постановою КМУ № 853 від 11.08.2023 р.

За словами розробників, запровадження норм акта спростить життя батькам новонароджених дітей. Так як, за однією заявою дозволить отримати комплекс послуг для реалізації прав дитини і мінімізує кількість необхідних документів.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини