Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкориговано порядок ведення обліку підзвітних фінустанов

Реклама

Наказом Мінфіну України № 505 від 20.09.2023 р. автори внесли деякі правки до Порядку взяття на облік та зняття з обліку фінансових агентів, які є підзвітними фінансовими установами для цілей багатосторонньої угоди компетентних органів про автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки та загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки, який затверджено Наказом № 468 від 30.08.2023 р.

Відповідно до Порядку усі фінансові агенти, які є підзвітними фінустановами підлягають взяттю на облік ДПС незалежно від наявності в них підзвітних рахунків у звітному році.

Податківці беруть на облік підзвітні фінустанови, вносять зміни до їх Переліку, а також знімають такі установи з обліку на основі заяви у додатку № 1 Наказу № 468.

Наказ Мінфіну № 468 разом з Наказом № 505 наберуть чинності з дня їх опублікування. На сьогодні документи не оприлюднено.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини