Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Послуга реєстрації прав на нерухомість на порталі Дія доступна для жителів ще однієї області

10 жовтня 2023, 11:03
533
0
Автор:
Реклама

Підтвердити права на нерухоме майно онлайн зможуть ще більше українців. Послуга державної реєстрації прав на нерухоме майно на порталі Дія розширює географію: віднині вона доступна для жителів громад Кіровоградської області. Про це повідомив Мін'юст.

Внесення відомостей про нерухомість в електронний реєстр дозволяє легко та швидко підтвердити, що саме ви власник цього майна. Тож, шахраї не зможуть підробити документи та привласнити його собі. Дані в електронному реєстрі надійно захищені - їх неможливо загубити чи знищити, як папірці.

Більше того, онлайн-реєстрація нерухомості є обов'язковою для подання заяви та отримання компенсації за програмою єВідновлення. Оскільки сервіс доступний лише для власників житла, яке зареєстроване у Державному реєстрі речових прав.

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Як зареєструвати свою нерухомість онлайн:

1.Увійдіть на портал Дія або зареєструйтеся.

2.Натисніть Послуги - Земля, будівництво, нерухомість - Державна реєстрація прав на нерухоме майно - Подати заяву.

3.Внесіть потрібну інформацію та скани документів.

4.Підпишіть заяву електронним підписом.

Після цього реєстратор самостійно надішле запит у БТІ, а потім внесе дані у реєстр. Про результат вам повідомлять листом на електронну пошту.

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Читайте також:

    Залиште коментар
    Увійдіть щоб залишити коментар
    УВІЙТИ
    Підпишіться на розсилку
    Головні новини і аналітика для вас по буднях
    Схожі новини