Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС затвердила Реєстр великих платників податків на 2024 рік

25 жовтня 2023, 09:10
2869
0
Автор:
Реклама

Наказом ДПС України від 20.10.2023 р. № 872 затверджено Реєстр великих платників податків на 2024 рік. Реєстр передбачає закріплення відповідних платників за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

Керівникам головних управлінь ДПС в областях, м. Києві, міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків доручено до 5 січня 2024 року забезпечити зняття з обліку/взяття на облік платників податків у відповідних територіальних органах ДПС та інформування платників податків про зняття з обліку/взяття на облік.

Згідно з ПКУ до великих платників податків належать юридичні особи, обсяг доходів яких від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 мільйонів євро, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Державного бюджету України (крім митних платежів) за такий самий період перевищує еквівалент 1,5 мільйона євро.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. Якщо ви професійно працюєте з НПА, для ознайомлення з рішенням LIGA360 замовте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини