Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив умови надання грантів на розвиток садів і теплиць

Реклама

На засіданні КМУ схвалено постанову “Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738№ 1125 від 27.10.2023 г. Документ підготовлено Міністерством аграрної політики та продовольства України і вдосконалює механізми надання грантів на розвиток садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства.

Відтак постановою № 1125 вносять зміни:

- щодо кількості працівників для отримання гранту на розвиток теплиць. Норму про створення «не менше 14 місць робочих місць на один гектар» змінено на «не менше 4 постійних та 10 сезонних». Причому період працевлаштування сезонних робітників повинен складати не менше 8 місяців протягом року;

- додано норму, якою зазначено обов'язкову виплату мінімальної зарплати;

- з метою ефективного використання бюджетних коштів скорочено список областей для вирощування мигдалю. Разом з тим Одеську область визначено оптимальною для цієї культури за природно-кліматичними умовами.

Про нововведення повідомили на сайті Урядового порталу. Постанова набере чинності за сім днів з дня опублікування.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини