Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК роз’яснило нові правила декларування

Реклама

Як відомо, правила декларування встановлює ВРУ. Тож прийнявши Закон про відновлення декларування (мова йде про Закон України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» № 3384-IX від 20.09.2023 р.) ВРУ змінила правила декларування публічних службовців.

В свою чергу Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) привело свої роз'яснення у відповідність до цього Закону і уже розмістило їх у Базі знань.

Наразі триває кампанія декларування за 2021-2022 роки, яка завершиться до 31 січня 2024 року, тому зацікавленим варто ознайомитися з оновленими роз'ясненнями.

За інформацією НАЗК, у Базі знань систематизовано найпоширеніші питання, які виникають у декларантів під час заповнення декларацій та роз'яснено нові положення Закону № 3384-IX, прийнятого ВРУ.

LIGA360 для органів влади - зручний інструмент для роботи держслужбовців, юристів, бухгалтерів та інших фахівців. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини