Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВРУ змінила строки подання виправленої декларації публічними службовцями

Реклама

До 31 січня 2024 року триватиме кампанія декларування за 2021 та 2022 роки. При цьому публічні службовці мають подати декларації за 2023 рік до 31 березня 2024 року включно.

ВРУ ухвалила Закон України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» № 3384-IX від 20.09.2023 р., яким відновила декларування і внесла низку змін до правил та строків подання декларацій.

Ці зміни стосуються і подання виправленої декларації. Відтепер, при виявленні помилки у вже поданій декларації, платник має подати виправлену впродовж 30 днів після подання декларації, проте лише один раз.

У п. 2 роз'яснень НАЗК пояснили як подати виправлену декларацію або повідомити НАЗК про самостійно виявлені помилки у вже поданій декларації після спливу 30-денного строку.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини