Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавцям треба сформувати в е-кабінеті повідомлення про виплату коштів по усім заявам-розрахункам із 01.01.2023

21 листопада 2023, 11:30
1780
0
Автор:
Реклама

Пенсійним фондом України реалізовано можливість формування та подання страхувальниками повідомлень про виплату коштів застрахованим особам через електронний кабінет на вебпорталі ПФУ. Користувачам - страхувальникам, які зареєструвалися на вебпорталі за допомогою електронного цифрового підпису, надано можливість з електронної форми заява-розрахунку:

- переглянути повідомлення, сформовані по листках непрацездатності даної заяви-розрахунку;

- сформувати нове повідомлення про виплату коштів застрахованим особам, підписати повідомлення КЕП та надіслати його до Електронного реєстру листків непрацездатності.

Для цього необхідно:

- в розділі “Заява-розрахунок” на Порталі ПФУ обрати необхідну “Заяву-розрахунок”;

- натиснути кнопку “Створити повідомлення”;

- в повідомленні, за необхідності, відредагувати дані та обрати листок непрацездатності для редагування даних щодо виплати;

- внести дату виплати та виплачену суму (за рахунок коштів Фонду);

- після внесення всіх даних необхідно сформувати повідомлення;

- ретельно перевірити всі дані та відправити повідомлення до ПФУ.

Переглянути створене повідомлення та його статус роботодавець може в розділі “Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам”.

Повідомлення про виплату коштів необхідно сформувати в кабінеті страхувальника по усім заявам-розрахункам, створеним з 01.01.2023 р., наголошує Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Не витрачай час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини