Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Жінки-підприємці отримають до 5000 доларів на розвиток бізнесу — нова грантова програма

Реклама

За сприяння Мінцифри мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес разом з партнерами втілює освітньо-грантову програму «Початок». Проєкт має на меті покращити бізнес-навички українських жінок та допомогти їм запустити або розвинути власну справу.

Навчання проходитиме в офлайн- та онлайн-форматі з грудня 2023 року до лютого 2024 року. Онлайн-частина програми містить 4 освітні модулі:

- аналіз бізнес-моделі;

- фінансове планування та управління;

- створення бізнес-системи обслуговування;

- цифрова трансформація малого й середнього бізнесу.

Окрім цього, учасниці програми матимуть можливість відвідувати групові сесії з психологами, щоб віднайти мотивацію та набути впевненості в публічних виступах. Також підприємиці поглиблять знання про нетворкінг-мережу, яка є ефективним інструментом для розвитку бізнесу.

Планується, що 300 учасниць, які успішно пройдуть онлайн-навчання та представлять свої бізнес-плани, потраплять до офлайн-етапу. У його межах отримають менторську підтримку та консультації з ментального здоров'я. Крім того, учениці зможуть пройти освітні модулі з:

- маркетингу та брендингу;

- дослідження ринку;

- стратегії ціноутворення та методів продажів;

- створення фінансового плану;

- сплати податків;

- юридичних аспектів ведення підприємницької діяльності.

Офлайн-складник програми впроваджуватимуть центри підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Після завершення навчання 200 учасниць отримають по 3000 доларів на розвиток бізнесу, а дві фіналістки проекту, які матимуть найвищі бали від журі за свої бізнес-проекти, додатково отримають по 5000 доларів.

З інформацією Урядового порталу подати заявку на участь можна за посиланням до 30 листопада.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини