Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна віднести до податкового кредиту суми ПДВ, сплачені на підставі тимчасових митних декларацій — ДПС

Реклама

До податкового кредиту не відносять лише ті суми податку, сплаченого/нарахованого у зв'язку з придбанням товарів/послуг, які не підтверджені зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних податковими накладними і розрахунками коригування до них або не підтверджені тимчасовими, додатковими, та іншими видами митних декларацій, за якими сплачуються суми податку до бюджету при ввезенні товарів на митну територію України, а також іншими документами, передбаченими п. 201.11 ПКУ (п. 198.6 ПКУ).

Тому у Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків нагадали, що при ввезенні товарів на митну територію України платник податку сплачує суму податку до бюджету і, якщо така сплата підтверджена митними деклараціями, в тому числі тимчасовими, додатковими та іншими видами митних декларацій, платник податку може включати цю суму податку до складу податкового кредиту звітного періоду, в якому відбулося оформлення відповідної митної декларації.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини