Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Про медогляди працівників та їхню участь у профспілках треба повідомляти через портал ПФУ

1 грудня 2023, 15:30
1164
0
Автор:
Реклама

Роботодавці повинні подавати відомостей щодо належності працівників до професійних спілок та до осіб, які підлягають обов'язковим медичним оглядам. Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області роз'яснило покроковий алгоритм внесення відомостей про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях та про медичний огляд працівників за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Інструкції по формуванню та подачі відомостей викладені за посиланням.

Користувачу - страхувальнику, що зареєструвався на Порталі ПФУ за допомогою електронного цифрового підпису, надається можливість сформувати звернення на подачу відомостей про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях, підписати відомість КЕП та надіслати його до підсистеми «Звернення» ІКІС ПФУ. Для цього призначено пункт особистого кабінету користувача «Відомості про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях» (під «Відомості про трудові відносини»).

Аналогічно користувачу - страхувальнику, що зареєструвався на Порталі ПФУ за допомогою електронного цифрового підпису, надається можливість сформувати звернення на подачу відомостей про медичний огляд працівників, підписати відомість КЕП та надіслати його до підсистеми «Звернення» ІКІС ПФУ. Для цього призначено пункт особистого кабінету користувача «Відомості про медичний огляд працівників» (під пунктом «Відомості про участь в профспілкових організаціях»).

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини