Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС передасть до Казначейства реєстри на повернення ПДВ та інших платежів до 27 грудня

19 грудня 2023, 10:05
231
0
Автор:
Реклама

Останнім днем роботи органів Казначейства з клієнтами визначено 27 грудня 2023 року, тому електронні реєстри на повернення платникам помилково та надміру сплачених коштів па рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ, електронні висновки та/або електронні повідомлення на повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань, пені та надміру утриманих (сплачених) сум ПДФО мають передані до Казначейства регіональними органами ДПС до 17-00 год 27 грудня 2023 року.

Заяви платників за формою J1302001, які не опрацьовані податковим органом до спливу контрольного часу (терміни опрацювання заяв встановлені Наказом №60) будуть розглянуті й виконані з 2 січня 2024 року після поновлення сервісу інтеграції Казначейства і ДПС в частині обміну інформацією. Про це розповіло Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Встигніть отримати знижку до 40% для рішень LIGA360. Заповніть заявку - і наш менеджер запропонує тариф, який підходить саме вам.

Читайте також:

- Закриваємо 2023-й: чи дисконтувати безвідсоткову позику, не повернену до закінчення 12 місяців

- З 1 грудня заповнення платіжок можливе лише в новому форматі

- Покупець помилково сплатив більше, ніж передбачено договором: що з ПДВ

- Перевищення граничного доходу протягом 2023 року: як діяти платнику єдиного податку

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини