Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Євросоюзі проведуть реформу податкових правил

27 грудня 2023, 14:00
301
0
Автор:
Реклама

Представники держав-членів ЄС офіційно погодили запропоновану реформу системи економічного управління ЄС. Далі відбудуться переговори з Європейським парламентом щодо регулювання відповідних заходів. Завдяки реформі системи економічного управління хочуть забезпечити збалансовані та стійкі державні фінанси та захист інвестицій, зростання та створення робочих місць у всьому ЄС. Там переконані, що нові правила будуть ефективними, підтримуватимуть цілі ЄС і значно покращать існуючу систему.

Основна мета реформи системи економічного управління полягає в тому, щоб забезпечити надійні та стійкі державні фінанси, одночасно сприяючи сталому та інклюзивному зростанню та створенню робочих місць у всіх державах-членах ЄС шляхом реформ та інвестицій. Загальна мета - скорочення коефіцієнтів заборгованості та дефіциту, захист реформ та інвестиції в таких стратегічних сферах, як цифрова, екологічна, соціальна чи оборонна.

Переглянуті правила оподаткування також сприятимуть досягненню спільних середньо- та довгострокових цілей, таких як забезпечення енергетичної безпеки, вирішення проблем демографічних змін, посилення соціальної та економічної стійкості, а також впровадження безпеки та оборони.

Економіка ЄС стикається з новими викликами у зв'язку з відновленням після пандемії COVID-19 і наслідками агресивної війни росії проти України. Тому ЄС шукає шляхи подальшого підвищення своєї ефективності.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини