Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи отримувати новий кваліфікований сертифікат відкритого ключа при зміні податкової адреси

9 січня 2024, 16:55
323
0
Автор:
Реклама

Контролери ГУ ДПС у Житомирській області повідомили, що кваліфікований сертифікат відкритого ключа вважають скасованим після зміни Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг ДПС України статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа на скасований.

Користувач зобов'язаний невідкладно звернутися до Надавача за скасуванням кваліфікованого сертифіката відкритого ключа у разі зміни відомостей, зазначених ньому.

Оскільки кваліфіковані сертифікати містять місцезнаходження тільки юридичних осіб, то при зміні:

- податкової адреси (місця проживання) фізособи - кваліфікований сертифікат відкритого ключа скасовувати не потрібно;

- податкової адреси (місцезнаходження) юрособи - кваліфікований сертифікат відкритого ключа необхідно скасувати та отримати новий.

З метою скасування кваліфікованого сертифіката користувачу необхідно подати до представництва Надавача заяву на зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа. При цьому надати необхідні документи на отримання електронних довірчих послуг щодо формування нового кваліфікованого сертифіката відкритого ключа.

Радимо також ознайомитись зі статтею «Чи потрібно отримувати електронну печатку в разі використання в діяльності звичайної?»

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини