Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які граничні строки реєстрації ПН/РК в ЄРПН протягом дії воєнного стану

Реклама

Протягом дії воєнного стану в Україні та 6 місяців після його припинення, відповідно до п. 89 підрозд. 2 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, ПН/РК реєструють у Єдиному реєстрі податкових накладних враховуючи граничні строки:

  • для ПН/РК до податкових накладних, складених з 1 по 15 календарний день (включно) місяця, - до 5 календарного дня (включно) наступного місяця;

  • для ПН/РК до податкових накладних, складених з 16 по останній календарний день (включно) місяця, - до 18 календарного дня (включно) наступного місяця;

  • для розрахунків коригування, складених постачальником товарів/послуг до податкової накладної, що складена на отримувача - платника податку, в яких передбачається зменшення суми компенсації вартості товарів/послуг їх постачальнику, - протягом 18 календарних днів з дня отримання такого розрахунку коригування до податкової накладної отримувачем (покупцем).

Про це нагадали податківці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини