Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд стимулює розвиток ринку спиртових дистилятів та спиртних напоїв

Реклама

Кабмін 19 січня прийняв постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2018 р. N 823» від 19.01.2024 р. № 56. Новою постановою затвердили форму декларації відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв дистилятів вимогам законодавства та визначили порядок її подання та реєстрації.

Реалізація постанови дозволить:

  • подавати декларацію відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв дистилятів вимогам законодавства територіальним органам Дежпродспоживслужби;

  • подавати замість атестата виробництва зареєстровану Держпродспоживслужбою декларацію відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв дистилятів вимогам законодавства для отримання ліцензій на виробництво спиртових дистилятів та спиртних напоїв, що значно спростить механізм отримання відповідних ліцензій;

  • забезпечити розвиток ринку спиртових дистилятів та спиртних напоїв;

  • стимулювати розвиток і легалізацію малого підприємництва та створити робочі місця для населення, зокрема, в сільській місцевості.

Отже, Кабмін ухвалив рішення, інформує Урядовий портал, яке стимулює розвиток ринку спиртових дистилятів та спиртних напоїв.

Постанова набере чинності з дня офіційного опублікування. 24 січня ще не оприлюднена.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини