Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Практичні аспекти заповнення Податкового розрахунка – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

31 січня 2024, 15:05
98
0
Автор:
Реклама

Триває звітна кампанія, тож сьогодні у фокусі теми номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН практичні аспекти заповнення Податкового розрахунка.

Ви - ФОП та скористалися "воєнною" пільгою, щоб не сплачувати ЄСВ? Завважте, що момент настання страхового випадку може відбутися раптово й вам таки доведеться сплатити ЄСВ за розрахунковий період і за місяць настання страхового випадку. Але врахуйте, що за відмову від пільги ви маєте сплатити штраф. Такий собі безкоштовний "вхід" і платний "вихід". Усі деталі проблеми - у рубриці "Підприємець".

Як завжди, ми отримуємо багато запитань від клієнтів, тому в різних форматах більша частина номера присвячена саме відповідям на них, бо запитання наших клієнтів для нас у пріоритеті.

Традиційно номер розрахований на широку аудиторію, щоб кожен читач знайшов для себе щось корисне та цікаве, про що красномовно свідчить зміст видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Тож, переконайтеся самі.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

ПІДПРИЄМЕЦЬ

УРОКИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини