Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнення даних за 60 днів і повідомлення про виклик до ТЦК – Міноборони про е-кабінет призовника

5 лютого 2024, 10:50
6040
0
Автор:
Реклама

У громадян призовного віку, аби зареєструвати дані в електронному кабінеті призовника, буде 60 днів з моменту його створення. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів керівник Управління преси та інформації Міноборони Ілларіон Павлюк.

«Важливий нюанс: аби уточнити дані в ТЦК та СП, це можна буде зробити через електронний кабінет. І для цього буде 60 днів. Що важливо, що способи уточнення будуть різні. Якщо вже функціонує електронний кабінет, найзручніше це буде зробити там. Але залишаються і ТЦК та СП, залишаються і ЦНАПи», - зазначив він.

Загалом, акцентує Ілларіон Павлюк, електронний кабінет дає можливість швидко уточнити свої дані. «Електронний кабінет дає можливість менше бігати. Уточнити дані можна буде там, це значно простіше, і це дозволить охопити більшу кількість людей та відповідно значно якісніше долучати людей до війська», - зазначає керівник Управління преси та інформації. Також він наголосив, що в електронному кабінеті людина може отримати повідомлення про те, що має з'явитись в ТЦК та СП.

Водночас у законопроєкті №10449 окремо прописані серйозні причини, які звільняють особу від будь-якої відповідальності за невчасну явку. Крім того, важливою нормою законопроєкту є певні нові санкції, які можна застосовувати до людей, які ухиляються від призову в ЗСУ.

За словами керівника Управління преси та інформації МО, електронний кабінет призовника - це дуже зручний механізм для всіх. «Ми робимо все для того, щоб процес доєднання до війська був зручнішим, прозорішим, швидшим, якіснішим», - резюмував Ілларіон Павлюк.

Усі зміни в оплаті праці та кадровому обліку в 2024 році відстежуйте в LIGA360. Слідкуйте за розілом "Персонал" - отримуйте інформацію про зміни законодавства, оплати лікарняних та оподаткування заробітної плати. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Читайте також:

- Новий законопроєкт про мобілізацію - зміна правил бронювання та покарання для ухилянтів

- Хто отримає відстрочку від мобілізації за законопроєктом №10449 - повний перелік

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини