Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зареєструвати касира для ПРРО — алгоритм дій від ДПС

Реклама

Нагадаємо, що розрахункові операції на ПРРО можуть проводити лише ті особи, сертифікати електронних підписів та/або печаток яких внесені до Реєстру щодо такого ПРРО.

Щоб внести дані сертифікатів електронних підписів та/або печаток, що використовуються ПРРО до Реєстру ПРРО, суб'єктам господарювання потрібно подати в електронній формі повідомлення за формою № 5-ПРРО.

У Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків нагадали, що суб'єкт господарювання може проводити розрахункові операції на ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб, тобто касирів.

Зареєструвати касира можна за допомогою програмного забезпечення Електронного кабінету або будь-якого іншого програмного забезпечення. Для цього слід подати Повідомлення за формою № 5-ПРРО використовуючи наведені нижче ідентифікатори електронних форм повідомлень:

  • J1391802 - для юросіб;

  • F1391802 - для фізосіб.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини