Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 29 лютого змінився план-графік перевірок – хто ризикує отримати візит ДПС у 2024 році

5 березня 2024, 08:15
6684
0
Автор:
Реклама

Податківці в останній день зими оновили План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік. У три з чотирьох його розділів було внесено зміни 29 лютого.

Коригування зазнали такі розділи:

- Розділ І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» та Розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів»;

- Розділ ІІІ «Документальні планові перевірки фізичних осіб».

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

А ось Розділ IV «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» залишився без змін - станом на 22.12.2023 року.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З рішенням LIGA360. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини