Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширили умови надання грантів на розвиток садівництва — Мінагрополітики

Реклама

На сайті Урядового порталу звернули увагу, що Уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738» від 01.03.2024 р. № 241 . Новоприйнятою постановою Кабмін розширив умови надання грантів за програмою «єРобота» на розвиток садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства.

Автори змінили умови висадки та облаштування насаджень на земельній ділянці або на суміжних ділянках. Отже, згідно з новими нормами:

  • гранти надають для висадки та облаштування насадження на земельній ділянці або на суміжних земельних ділянках, загальна площа якої/яких становить від 1 до 25 гектарів;

  • допустимо розташування між земельними ділянками господарських шляхів, прогонів, полезахисних лісових смуг та інших захисних насаджень, рубежів (річок, струмків, каналів, лісосмуг, рослинних смуг, дерев, стежок, рівчаків, ярів, заболочених земель).

  • збільшили розмір компенсації вартості проекту висадки винограду до 330 тисяч гривень на гектар насаджень.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини